Apartmani
Hvala vam na interesovanju za nase apartmane. U ponudi imamo deset apartmana koji se razlikuju po broju kreveta:

cetvorokrevetni apartmani trokrevetni apartmani dvokrevetni apartmani jednokrevetni apartmani
                                                   

U koliko zelite vise informacija o specificnosti apartmana a zelite da saznate da li je apartman u vasem zeljenom period za odmor slobodan, ne oklevajte, kontaktirajte nas.U najkracem vremenskom roku od nas ce te dobiti odgovor na sva vasa pitanja.Nasa kuca
.
 • Snabdevanje vodom: Kuca poseduje svoj rezervoar sa pumpom tako da ne postoji opasnost od nestasice vode.
 • Topla voda: Svaki apartman ima svoj bojler koji podmiruje vise tusiranja
 • Parking: Ispred kuce stoji na raspolaganju besplatan parking prostor. Posto je broj mesta ogranicen molimo da nam pri kontaktiranju navedete da li postoji potreba za istim.
 • Deciji Krevetac: Na vas zahtev mozete dobiti besplatno krevetac za bebu.
 • Internet: Svi apartmani su u kuci povezani bezicnim Wireless-LAN sistemom. Upotreba je u cenu uracunata.
Kuca se nalazi u mirnom delu grada ali ne daleko od plaze i promenade. Za samo nekoliko minuta mozete stici do:
 • Plaze (250 m.)
 • Trznog centra (ca. 150m)
 • Pijace (ca.170m)
 • Poste (ca.270m)
 • Poste (ca.270m)
 • Ambulante i apoteke (ca 170m)

Cetvorokrevetni apartman - br 1
.
Apartman je povrsine 70mē. Sastoji se od dve spavace sobe sa po dva bracna kreveta. Poseduje prostranu trpezariju sa mini kuhinjom koja je kompletno opremljena posudjem. Apartman ima svoje kupatilo sa tus kabinom i WC-om , klima uredjaj, kablovska TV i prikljucak na internet su sastavni deo apartmana. Apartman ima zaseban ulaz sa terasom koja je opremljena bastenskim namestajem. Apartman se nalazi u prizemlju gde imate i rostilj na raspolaganju.

kuhinja kupatilo klima TV internet parking balkon dvoriste

Cetvorokrevetni apartman - br. 4
.
Apartman br. 4 je povrsine 45 mē. sastoji se od dve spavace sobe sa francuskim lezajevima. Nalazi se na drugom spratu. Kupatilo i WC su kompletno opremljeni kao i mini kuhinja. Ima klima uredjaj, kablovsku TV kao i internet prikljucak. Ovaj apartman se nalazi na juznoj strain. Pogled sa balkona je na maslinjak i more.

kuhinja kupatilo klima TV internet parking balkon dvoriste

Trokrevetni apartman - br. 2
.
Apartman br. 2 se nalazi na drugom spratu i pogodan je za tri osobe. Opremljen je francuskim lezajem i jos jednim posebnim lezajem. Ima balkon sa pogledom na more. Poseduje svoje kupatilo sa tus kabinom i WC-om kao i kompletno opremljenu mini kuhinju. Kao i svi drugi apartmani ima klima uredjaj, kablovska TV i prikljucak na internet.

kuhinja kupatilo klima TV internet parking balkon dvoriste

Trokrevetni apartman - br. 3
.
Apartman broj tri koji se nalazi takodje na drugom spratu poseduje jedan francuski lezaj i jedan zaseban lezaj. Ovaj apartman se nalazi na juznoj strai sa balkonom koji ima pogled na more. Apartman je kompletno opremljen. Ima kuptilo sa tus kabinom i WC-om, mini kuhinju sa posudjem, klima uredjaj, kablovsku TV I prikljucak na internet.

kuhinja kupatilo klima TV internet parking balkon dvoriste

Dvokrevetni apartman br. 5
.
Apartman br. 5 je povrsine 32.mē. Nalazi se na trecem spratu nase kuce. Ovaj sprat je dozidan 2009 godine. Predivan pogled na more i moderna oprema apartmana su pravo mesto gde mogu dve osobe da uzivaju. Apartman ima kupatilo sa tus kabinom i WC-om. mini kuhinju sa posudjem, klima uredjaj, kablovsku TV kao i prikljucak na internet.

kuhinja kupatilo klima TV internet parking balkon dvoriste

Dvokrevetni apartman - br. 6
.
Na juznom delu kuce, na trecem spratu nalazi se dvokrevetni apartman povrsine 28.mē. Sa balkona pruza se predivan pogled na ceo grad i more. Opremljen je moderno. Poseduje kupatilo sa tus kabinom i WC-om, mini kuhinjom sa posudjem, klima uredjajem, kablovskom TV i prikljuckom na internet. Uzivanje za dve osobe.

kuhinja kupatilo klima TV internet parking balkon dvoristeDvokrevetni apartman - br. 7
.
Apartman br. 7 nalazi se na trecem spratu. Ima balkon sa pogledom na more. Opremljen je kupatilom sa tus kabinom i WC-om, mini kuhinjom, klima uredjajem, kablovskom TV i prikljuckom na internet.

kuhinja kupatilo klima TV internet parking balkon dvoriste

Dvokrevetni apartman br. 8
.
Apartman broj 8 nalazi se takodje na trecem spratu. Ima balkon sa pogledom na maslinjake i grad kao i iskopine rimskog mozaika. Apartman ima kupatilo sa tus kabinom i WC-om, mini kuhinju sa posudjem. Klima uredjaj, kablovska TV i prikljucak na internet su sastavni deo ovog apartmana.

kuhinja kupatilo klima TV internet parking balkon dvoriste

Dvokrevetni apartman br.9
.
Apartman br. 9 namenjen je za dve osobe. Nalazi se u prizemlju tako da ima izlaz na deo dvorista koji je opremljen bastenskim namestajem. Apartman ima kupatilo sa tus kabinom i WC-om, kompletno opremljenu mini kuhinju i klima uredjaj. U dvoristu postoji mogucnost pripremanja rostilja koji vam stoji na raspolaganju.

kuhinja kupatilo klima TV internet parking balkon dvoriste

Jednokrevetni apartman - br.10
.
Apartman br. 10 nalazi se u prizemlju i pogodan je samo za jednu osobu. Apartman ima kupatilo sa tus kabinom i WC-om, kompletnu mini kuhinju i klima uredjaj. Bastenski namestaj za odmor stoji u dvoristu na raspolaganju.

kuhinja kupatilo klima TV internet parking balkon dvoriste